Ja i dag har det inte gjorts mycket i min lilla vardag.
Steg upp vid 12.15 vilket var väldigt slappigt men tycker om att gosa i min stora säng. bestämde mig för att åka ner till skattekontoret och fixa slutskatt papper som jag skulle stoppa ner i ansökan om julfond som verkligen behövs här hemma.....fixade lite cigg i stan och sen hem igen.
Senare kom pappa hit med symaskinen jag skulle låna av morsan så jag kan sy ny gardin till köket och en tavla till mitt sovrum. Har letat efter rätt asien inspirerat tyg så jag kan spika upp det på väggen som tavla....kommer ta foto på det sen när allt e klart och lägga in här.
Så vad hände sen då??? jo jag tog en tur till OBS! och Rusta med pappa och hade ett trevligt samtal med Linda sen när jag var hemma och hon behövde låna lite cigg vilket jag glädeligen gjorde, så Oliver kom hit precis när jag stigit ur dushen. Sen dess så har jag inte gjort så mycket.....just nu sitter jag i telefon med Jenny medans jag skriver och diskuterar Komvux ämnen.

Jag ska också lägga in min första Fanart som jag publiserar här i allafall...så här kommer en jag gjorde för typ nästan 3 år som jag vann pris för...