6 kommentarer

S A R A

22 Mar 2012 19:12

hej! jag använder mig av en lånedesign från dig, och har en fråga! när jag är inne på mobiltelefonen och kolalr bloggen följer själva menyn med överallt , så går inte att läsa inläggen för aatt den är ivägen! hur gör man för att fixa det? :)

S A R A

22 Mar 2012 20:48

Åh supergulligt av dig att kolla! då vet jag att det är telefonen det är fel på ;) tack så mycket :) kram

Mikael

03 Apr 2012 08:59

Hej alla modekunniga! Det finns ett modeforum - forum.modekampanj.com som skulle behöva lite hjälp från modekunniga och modeintresserade personer, så att vi alla kan få en bra modeportal där man kan få svar på sina frågor. Jag blir väldigt glad ifall ni som läser detta har lust att ta en titt. Självklart kan man skriva om sin blogg eller hemsida. Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer. Ni kan alltid mobba mig för mitt försök att göra en video http://www.youtube.com/watch?v=1I5dOVSo_AE , musiken är iallafall bra tycker jag. Facebook grupp finns på adress www.facebook.com/modekampanj och twitter på @modekampanj. Tack för att ni tar er tid att kolla på detta.

sara

05 Apr 2012 11:24

Hej tänkte bara säga att dessa tjejer: http://sogs.blogg.se använder sig av din gratisdesign och har skrivit att det är dom som gjortt den, tycker det är lite dumt att dom säger att de är dom som gjort grunden, men tänkte bara säga det :)

Rock Nrolla

16 Sep 2012 11:30

Hejsan!! Jag ser att du gör blogdesigner.. Kag vill också ha en sån deisgn som du har gett henne! Fast lite annorlunda ;)

Kramais!

Sailor Jo

15 Apr 2013 21:15

Hej hej skulle du vilja göra en ny header till mig? Är dags nu! Har varit superböjd med designen föresten! Maila mig så är du snäll :)

Kommentera

Publiceras ej