I dag var det just 1:a advent...oj oj oj vad tiden springer i väg hela tiden.
Tyckte inte det var länge sedan som det var sommar och jag och Linda var på Lomma beach och blev attackerade av de svärmande nyckelpigorna, och då var det högsommar och solen gassade regält.
Idag hade vi blivit inbjudna på advents kaffe hos Sophie, Mårten och lille goe Max fisen. Sophie hade bakat saffrans bullar hela dagen som var super goda....ska själv baka sådana till Lucia och mumsa på bestämmde jag mig för. Max var jätte glad den första halv timmen men blev regäld grinig sedan eftersom han var totalt övertrött och hade lite magknip, som tur var så lyckades han somna tillslut och vi satt och drack glögg och jag satt och tittade i Prylbibeln (Teknik magasinets katalog) och hittade världens äckligaste sak där i.
Man kunde köpa bajs doft på flaska som man kunde spreja med....jag menar vem f**n köper något sådant....det finns tydligen saker för alla ändamål hehe.

Har suttit nu en stund och pillat på min juldesign som jag ska lägga upp snart men orkade inte speciellt länge, så nu ska jag lägga mig ner och titta på en fantasy film som heter "The secret of moonacre" och den är troligen mer avsed för ungdommar....men what the fuck vem bryr sig, jag tittar ju på varje Barbie film som kommer ut också.

Ha det gött
xoxo Karin